Seksi
Nimimerkki: 19v tyttö
Ikä: Yli 18v

Mistä voi tyttönä löytää tyttöystävän?

Hei!

En oikein tiedä mistä muualta kysyä, sillä tää on mulle vielä uusi asia, mutta oon miettinyt mistä saisin tyttöystävän tälleen tyttönä. Oon kauan aikaa miettiny mun seksuaalisuutta ja nyt oon tajunnu et oon lesbo. Oon pohtinu et mistä mä pystyisin hankkimaan tyttöystävän, mulla on ihan hirveä ”touch starvation” ja vaan ylipäätään halu rakastaa ja tulla rakastetuksi (vaikka mua rakastetaan kyllä kotona ja halataan). Tulee vähän nolo olo silleen kun oon näin vanha mut en tiedä yhtään mistä löytää lgbtq+ tyttöjä, en uskalla kokeilla tinderiä yms ja mä oon vähän kömpelö sosiaalisesti. Koulusta en oo löytäny ketään kiinnostavaa enkä mä käy missään vapaa-ajan ulkopuolella hirveesti. Miten ihmiset edes ylipäätään löytää seurustelukumppaneita, saatikka sellasia jokka on queer?

Moikka! Hienoa että laitoit meille viestiä! 😊 Ja samalla onnittelut siitä, että olet päässyt seksuaalisuutesi pohdinnoissa tähän pisteeseen, se on hieno juttu! Siinä että kaipaa rinnalleen toista ihmistä eikä tiedä mistä lähteä liikkeelle ei ole mitään noloa. Päinvastoin on hienoa, että tunnistat halusi rakastaa ja tulla rakastetuksi ja otat vastuuta asian toteutumisesta!

Seurustelukumppanin löytämisen kanssa kipuilee lähes jokainen jossain vaiheessa elämäänsä, riippumatta sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Kumppani voi kuitenkin löytyä monin tavoin – koulusta, töistä, harrastuspiireistä, somesta tai vaikka bussipysäkiltä. Muihin tutustuminen vaatii kuitenkin aina rohkeutta ja itsensä likoon laittamista. Aina nimittäin on olemassa riski, että asiat eivät pääty kuten toivoisi. Mutta toisaalta, jos ei kokeile, ei tiedä mitä kaikkea ihanaa eteen voikaan tulla.

Jos jokin kuitenkin on varmaa, niin se että tuleva kumppanisi ei osaa sinua kotoasi etsiä. Niinpä ensimmäinen askel voisi olla pikkuhiljaa harjoitella uusien ihmisten lähestymistä. Sosiaalisia taitoja voi vahvistaa esimerkiksi erilaisissa verkkoyhteisöissä, joissa uuden ihmisen lähestyminen voi olla helpompaa nimettömästi. Turvallinen paikka tutustua muihin, ja varmasti samoja asioita pohtiviin nuoriin aikuisiin on Loiste, eli sateenkaarinuorille suunnattu verkkoyhteisö Discordissa. Sieltä voisit kysyä myös vinkkejä oman alueesi sateenkaarinuorille tarkoitetuista tapahtumista.

Kun lähdet tutustumaan uusiin ihmisiin, älä lähde ensimmäisenä etsimään kumppania. Silloin saatat vahingossa kaventaa omaa ajatteluasi. Ota sen sijaan tavoitteeksi tutustua uusiin, kiinnostaviin ihmisiin. Voi nimittäin olla, että romanttinen kumppanuus syntyykin ystävyydestä.

Onnea ja kärsivällisyyttä matkaan, olen varma, että oikea ihminen osuu vielä kohdallesi! ❤

Oliko vastauksesta hyötyä?